Stoop Furniture

Denneweg 37
2514 CC Den Haag
Tel 070 406 15 25
info@stoopfurniture.nl

Bestelinformatie

Bestellen bij Stoop Furniture is zeer eenvoudig. U kunt op de volgende 2 manieren bij ons bestellen:

Hoe ? Gegevens Te bereiken
Via Internet Online Altijd
Via de Telefoon 070-406 15 25

Dinsdag t/m
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Bezorgen

oosterse meubels

Stoop Furniture levert de bestelde goederen altijd aan huis af. (zie leveringsvoorwaarden).

De aangekochte meubelen worden overal in Nederland thuisbezorgd.

 
Bezorgen van meubels in Den Haag € 35
Bezorgen van meubels 20 KM buiten Den Haag € 50
Bezorgen van meubels in de rest van Nederland € 75

Verzendkosten

Levering kleine artikelen
We streven ernaar om binnen een 2 dagen te leveren na ontvangst van betaling. Antieke en overige meubelstukken worden met speciaal transport in overleg met u bezorgd. Lampen, koeienhuiden en accessoires versturen wij met een pakketdienst. Het pakket wordt aangeboden door DHL. Uw bestelling wordt twee keer aangeboden. Als u binnen een week het pakket nog niet ontvangen hebt mail of bel ons dan even dan kijken we via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt. Indien het artikel niet voorradig is zullen wij u hierover tijdig informeren.


Veilig betalen
Wilt u bij ons een product via onze webwinkel kopen dan kunt bij ons op 3 manieren eenvoudig en veilig betalen via Omnikassa kunt u met  iDEAL, Creditcard en Paypal, of door middel van "overschrijven". U kunt ook kiezen voor "afhalen" vervolgens kunt u bij ons in de winkel betalen via pin of contant.

Omnikassa
Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen af. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Daarna klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteer je de bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, en SNS.

Overschrijven
Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper. U ontvangt onze bankgegevens per email na het plaatsen van uw bestelling.


Ruilen is geen enkel probleem
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 8 dagen na levering kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het aankoopbedrag zonder vragen direct terugbetalen. De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

  • Stuur binnen 24 uur na aankoop een e-mail naar info@stoopfurniture.nl
  • Vermeld in de e-mail het ordernummer.
  • Verpak het onbeschadigde product binnen 8 dagen in originele verpakking dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden. (niet op originele doos schrijven)
  • Zorg voor voldoende frankering. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.
  • Geef in je mail je bankrekeningnummer en tenaamstelling door waar het bedrag op gestort kan worden (i.v.m. snelle afhandeling).

Producten kunnen gefrankeerd worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Stoop Furniture
Denneweg 37
2514 CC Den Haag

Vragen

vragen

Voor vragen kunt u ons natuurlijk bellen:  070-406 15 25
of mailen info@stoopfurniture.nl

© 2017 Stoop Furniture | Links | Sitemap Webshop software: Shopman